Wyniki wstępnych badań nad zmiennością genetyczną oraz zróżnicowaniem genetycznym pomiędzy populacjami wiązu górskiego (Ulmus glabra Huds.) w Polsce - Pasławska, Anna; Chudzińska, Magdalena; Pałucka, Małgorzata; Litkowiec, Monika; Lewandowski, Andrzej; Kozioł, Czesław (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-