Ocena podatności odmian tytoniu uprawnego (Nicotiana tabacum) na wirusa Y ziemniaka w warunkach polowych - Depta, Anna; Olszak-Przybyś, Hanna; Czubacka, Anna (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-