Ocena tolerancji wybranych genotypów jarej pszenicy twardej (Triticum durum Desf.) na stres solny - Prażak, Roman; Kociuba, Wanda; Segit, Zbigniew; Kramek, Aneta (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-