Zmienność i mapowanie wybranych cech ilościowych związanych z parametrami owoców oraz plonem dyni olbrzymiej (Cucurbita maxima Duchesne) - Kaźmińska, Karolina; Korzeniewska, Aleksandra; Niemirowicz-Szczytt, Katarzyna; Bartoszewski, Grzegorz (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-