Charakterystyka i waloryzacja cech morfologicznych, biologicznych i plonu nasion 23 obiektów lnu zwyczajnego (Linum usitatissimum L.) - Silska, Grażyna; Bocianowski, Jan (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-