Ocena poziomu zmienności genetycznej naturalnego odnowienia topoli czarnej (Populus nigra L.) - Wójkiewicz, Błażej; Litkowiec, Monika; Wachowiak, Witold; Lewandowski, Andrzej (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-