Zasoby genowe ziemniaka tetraploidalnego in vitro i ich wykorzystanie w hodowli - Przewodowska, Agnieszka; Michałowska, Dorota; Piskorz, Joanna; Buryło, Paulina (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-