Prowadzenie regeneracji zasobów genowych traw w trzyleciu w ramach Programu Wieloletniego 1.2 MRiRW, IHAR — PIB w ZDOO w Lisewie - Pelc, Marcin (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-