Rola wyjazdów kolekcyjnych w gromadzeniu zasobów genowych Krajowego Centrum Roślinnych Zasobów Genowych - Fu Dostatny, Denise; Kloc, Grzegorz; Podyma, Wiesław; Hodun, Grzegorz (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-