Techniki metabolomiczne, oparte na LC-MS i NMR, w badaniach zmienności i różnorodności fitochemicznej roślin — na przykładzie roślin leczniczych - Ślusarczyk, Sylwester; Jaśpińska, Joanna; Pecio, Łukasz; Stochmal, Anna; Gille, Elvira; Matkowski, Adam (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-