Ocena reakcji odmian uprawnych i gatunków rodzaju Nicotiana na Tobacco mosaic virus oraz detekcja genu N warunkującego odporność typu nadwrażliwości - Trojak-Goluch, Anna; Depta, Anna; Kursa, Karolina; Doroszewska, Teresa (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-