Zmiany zawartości związków biologicznie czynnych w zielu różeńca górskiego (Rhodiola rosea L.) w okresie wegetacji - Bilińska, Elżbieta; Gryszczyńska, Agnieszka; Łowicki, Zdzisław; Forycka, Anna; Zalińska, Hanna; Buchwald, Waldemar (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-