Ocena zmienności i selekcja dawców fizjologicznej efektywności i tolerancji stresu w krajowej kolekcji grochu - Górny, Andrzej; Ratajczak, Dominika; Gawłowska, Magdalena; Święcicki, Wojciech (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-