Analiza składowych głównych parametrów technologicznych nasion populacji fasoli zwyczajnej (Phaseolus vulgaris L.) z KCRZG IHAR – PIB w Radzikowie - Wawer, Anna; Boros, Lech (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-