Starzenie się nasion — podstępny wróg zachowania różnorodności biologicznej w bankach genów - Boczkowska, Maja; Rucińska, Anna; Targońska-Karasek, Małgorzata; Niedzielski, Maciej (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-