Znaczenie dawnych gatunków i odmian roślin uprawnych w rolnictwie oraz w pracach badawczych - Fu Dostatny, Denise; Kloc, Grzegorz; Podyma, Wiesław (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-