Gromadzenie i zachowanie zasobów genowych roślin użytkowych w Polsce 2015–2017 - Czembor, Jerzy H.; Gryziak, Grzegorz; Zaczyński, Marcin; Włodarczyk, Sylwia; Podyma, Wiesław (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-