Identyfikacja odmian w kolekcji polowej ziemniaka tetraploidalnego - Piskorz, Joanna; Przewodowska, Agnieszka; Michałowska, Dorota; Treder, Krzysztof (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-