Zróżnicowanie dziko rosnących w Polsce populacji kozłka lekarskiego (Valeriana officinalis L.) - Bączek, Katarzyna; Kosakowska, Olga; Pióro-Jabrucka, Ewelina; Pawełczak, Anna; Węglarz, Zenon (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-