Ocena zróżnicowania populacji koniczyn rozłogowych (Trifolium repens i T. fragiferum) na przykładzie wybranych obiektów zgromadzonych w przechowalni długoterminowej KCRZG w Radzikowie - Schmidt, Jan (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-