Klasyfikacja taksonomiczna akcesji pochodzących z Krajowego Centrum Roślinnych Zasobów Genowych — porównanie metod molekularnych - Noceń, Joanna; Smolińska, Kinga; Czembor, Jerzy H. (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-