Ocena zróżnicowania genetycznego zasobów kolekcji żyta na podstawie markerów molekularnych - Targońska-Karasek, Małgorzata; Rakoczy-Trojanowska, Monika (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-