Wartość nowych odmian pszenżyta ozimego w porównaniu do regenerowanych materiałów kolekcyjnych - Kramek, Aneta; Kociuba, Wanda; Gawroński, Jacek (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-