Wykorzystanie zasobów genowych roślin ogrodniczych w badaniach nad kiełkowaniem, spoczynkiem i starzeniem się nasion - Chojnowski, Mariusz; Kapusta, Elżbieta; Treder, Waldemar (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-