Wpływ terminu zbioru i warunków przechowywania na zawartość olejków eterycznych w szyszkach różnych odmian chmielu - Koziara, Marta; Skomra, Urszula (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-