Wykorzystanie allela S Capsicum spp. w badaniach genetycznych i w tworzeniu oryginalnego surowca przetwórczego - Nowaczyk, Paweł; Nowaczyk, Lubosława (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-