Poszukiwanie źródeł odporności na stresy biotyczne w dawnych odmianach i populacjach miejscowych pszenic i pszenżyta - Pietrusińska, Aleksandra; Gryziak, Grzegorz; Smolińska, Kinga; Osińska, Agnieszka; Zaczyński, Marcin; Żurek, Monika (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-