Mapowanie genu odporności linii Ph873-2 jęczmienia jarego na rdzę karłową (Puccinia hordei) - Słowacki, Piotr; Czembor, Paweł; Czembor, Jerzy H. (Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 2018)
-