Analiza genetycznych i biochemicznych podstaw tolerancji cebuli (Allium cepa L.) na stres niedoboru wody

Pobierz

Opublikowane : 2019-11-30


Kłosińska, U., Nowakowska, M., Szczechura, W., Nowak, K., Treder, W., Klamkowski, K. i Wójcik , K. (2019) „Analiza genetycznych i biochemicznych podstaw tolerancji cebuli (Allium cepa L.) na stres niedoboru wody”, Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, (286), s. 309-312. doi: 10.37317/biul-2019-0069.

dr Urszula Kłosińska   urszula.klosinska@inhort.pl
Instytut Ogrodnictwa ul Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice, Polska  Polska
Marzena Nowakowska 
Instytut Ogrodnictwa ul Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice, Polska  Polska
Wojciech Szczechura 
Instytut Ogrodnictwa ul Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice, Polska  Polska
Katarzyna Nowak 
Instytut Ogrodnictwa ul Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice, Polska  Polska
Waldemar Treder 
Instytut Ogrodnictwa ul Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice, Polska  Polska
Krzysztof Klamkowski 
Instytut Ogrodnictwa ul Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice, Polska  Polska
Katarzyna Wójcik  
Instytut Ogrodnictwa ul Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice, Polska  Polska