Diversity of wild growing populations of common valerian (Valeriana officinalis L.) in Poland

Katarzyna Bączek

katarzyna_baczek@sggw.edu.pl
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Roślin Warzywnych i Leczniczych, Laboratorium Nowych Technologii Wytwarzania Produktów Zielarskich i Oceny ich Jakości (Poland)

Olga Kosakowska


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Roślin Warzywnych i Leczniczych, Laboratorium Nowych Technologii Wytwarzania Produktów Zielarskich i Oceny ich Jakości (Poland)

Ewelina Pióro-Jabrucka


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Roślin Warzywnych i Leczniczych, Laboratorium Nowych Technologii Wytwarzania Produktów Zielarskich i Oceny ich Jakości (Poland)

Anna Pawełczak


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Roślin Warzywnych i Leczniczych, Laboratorium Nowych Technologii Wytwarzania Produktów Zielarskich i Oceny ich Jakości (Poland)

Zenon Węglarz


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Roślin Warzywnych i Leczniczych, Laboratorium Nowych Technologii Wytwarzania Produktów Zielarskich i Oceny ich Jakości (Poland)

Abstract

-




Published
2018-12-31

Cited by

Bączek, K. (2018) “Diversity of wild growing populations of common valerian (Valeriana officinalis L.) in Poland”, Bulletin of Plant Breeding and Acclimatization Institute, (283), pp. 87–88. doi: 10.37317/biul-2018-0041.

Authors

Katarzyna Bączek 
katarzyna_baczek@sggw.edu.pl
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Roślin Warzywnych i Leczniczych, Laboratorium Nowych Technologii Wytwarzania Produktów Zielarskich i Oceny ich Jakości Poland

Authors

Olga Kosakowska 

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Roślin Warzywnych i Leczniczych, Laboratorium Nowych Technologii Wytwarzania Produktów Zielarskich i Oceny ich Jakości Poland

Authors

Ewelina Pióro-Jabrucka 

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Roślin Warzywnych i Leczniczych, Laboratorium Nowych Technologii Wytwarzania Produktów Zielarskich i Oceny ich Jakości Poland

Authors

Anna Pawełczak 

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Roślin Warzywnych i Leczniczych, Laboratorium Nowych Technologii Wytwarzania Produktów Zielarskich i Oceny ich Jakości Poland

Authors

Zenon Węglarz 

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Roślin Warzywnych i Leczniczych, Laboratorium Nowych Technologii Wytwarzania Produktów Zielarskich i Oceny ich Jakości Poland

Statistics

Abstract views: 35
PDF downloads: 46


License

Copyright (c) 2018 Katarzyna Bączek, Olga Kosakowska, Ewelina Pióro-Jabrucka, Anna Pawełczak, Zenon Węglarz

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Upon submitting the article, the Authors grant the Publisher a non-exclusive and free license to use the article for an indefinite period of time throughout the world in the following fields of use:

  1. Production and reproduction of copies of the article using a specific technique, including printing and digital technology.
  2. Placing on the market, lending or renting the original or copies of the article.
  3. Public performance, exhibition, display, reproduction, broadcasting and re-broadcasting, as well as making the article publicly available in such a way that everyone can access it at a place and time of their choice.
  4. Including the article in a collective work.
  5. Uploading an article in electronic form to electronic platforms or otherwise introducing an article in electronic form to the Internet or other network.
  6. Dissemination of the article in electronic form on the Internet or other network, in collective work as well as independently.
  7. Making the article available in an electronic version in such a way that everyone can access it at a place and time of their choice, in particular via the Internet.

Authors by sending a request for publication:

  1. They consent to the publication of the article in the journal,
  2. They agree to give the publication a DOI (Digital Object Identifier),
  3. They undertake to comply with the publishing house's code of ethics in accordance with the guidelines of the Committee on Publication Ethics (COPE), (http://ihar.edu.pl/biblioteka_i_wydawnictwa.php),
  4. They consent to the articles being made available in electronic form under the CC BY-SA 4.0 license, in open access,
  5. They agree to send article metadata to commercial and non-commercial journal indexing databases.