Wykorzystanie allela S Capsicum spp. w badaniach genetycznych i w tworzeniu oryginalnego surowca przetwórczego

Paweł Nowaczyk

nowaczyk@utp.edu.pl
Katedra Biotechnologii Rolniczej, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy (Poland)

Lubosława Nowaczyk


Katedra Biotechnologii Rolniczej, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy (Poland)

Abstrakt

-



Pobierz


Opublikowane
12/31/2018

Cited By / Share

Nowaczyk, P. i Nowaczyk, L. (2018) „Wykorzystanie allela S Capsicum spp. w badaniach genetycznych i w tworzeniu oryginalnego surowca przetwórczego”, Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, (283), s. 145–146. doi: 10.37317/biul-2018-0068.

Autorzy

Paweł Nowaczyk 
nowaczyk@utp.edu.pl
Katedra Biotechnologii Rolniczej, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy Poland

Autorzy

Lubosława Nowaczyk 

Katedra Biotechnologii Rolniczej, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy Poland

Statystyki

Abstract views: 27
PDF downloads: 21


Licencja

Prawa autorskie (c) 2018 Paweł Nowaczyk, Lubosława Nowaczyk

Creative Commons License

Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Na tych samych warunkach 4.0 Miedzynarodowe.

Z chwilą przekazania artykułu, Autorzy udzielają Wydawcy niewyłącznej i nieodpłatnej licencji na korzystanie z artykułu przez czas nieokreślony na terytorium całego świata na następujących polach eksploatacji:

  1. Wytwarzanie i zwielokrotnianie określoną techniką egzemplarzy artykułu, w tym techniką drukarską oraz techniką cyfrową.
  2. Wprowadzanie do obrotu, użyczenie lub najem oryginału albo egzemplarzy artykułu.
  3. Publiczne wykonanie, wystawienie, wyświetlenie, odtworzenie oraz nadawanie i reemitowanie, a także publiczne udostępnianie artykułu w taki sposób, aby każdy mógł mieć do niego dostęp w miejscu i w czasie przez siebie wybranym.
  4. Włączenie artykułu w skład utworu zbiorowego.
  5. Wprowadzanie artykułu w postaci elektronicznej na platformy elektroniczne lub inne wprowadzanie artykułu w postaci elektronicznej do Internetu, lub innej sieci.
  6. Rozpowszechnianie artykułu w postaci elektronicznej w internecie lub innej sieci, w pracy zbiorowej jak również samodzielnie.
  7. Udostępnianie artykułu w wersji elektronicznej w taki sposób, by każdy mógł mieć do niego dostęp w miejscu i czasie przez siebie wybranym, w szczególności za pośrednictwem Internetu.

Autorzy poprzez przesłanie wniosku o publikację:

  1. Wyrażają zgodę na publikację artykułu w czasopiśmie,
  2. Wyrażają zgodę na nadanie publikacji DOI (Digital Object Identifier),
  3. Zobowiązują się do przestrzegania kodeksu etycznego wydawnictwa zgodnego z wytycznymi Komitetu do spraw Etyki Publikacyjnej COPE (ang. Committee on Publication Ethics), (http://ihar.edu.pl/biblioteka_i_wydawnictwa.php),
  4. Wyrażają zgodę na udostępniane artykułu w formie elektronicznej na mocy licencji CC BY-SA 4.0, w otwartym dostępie (open access),
  5. Wyrażają zgodę na wysyłanie metadanych artykułu do komercyjnych i niekomercyjnych baz danych indeksujących czasopisma.